OM OSS

REDOVISNINGSBYRÅN

 I HÖGANÄS AB

VÄLKOMMEN TILL OSS


REDOVISNINGSBYRÅN I HÖGANÄS ABVi har funnits i Höganäs sedan början på 1980-talet och är ett väletablerat företag med lång erfarenhet i branschen

Sedan 2005 äger Birgitta Jensen företaget och driver det tillsammans med Karoline och Patrik.

 

Vi arbetar främst med små och medelstora, ofta ägarledda fåmansbolag. Vår kundkrets är bred och representerar många olika branscher, från tjänsteproducerande företag, hantverkare, restauranger och åkerier till detaljhandel.

 

Det är viktigt för oss att träffa personerna bakom varje företag och få höra just era idéer, visioner samt företagets historia. Därför inleder vi alla nya affärskontakter med ett kostnadsfritt introduktionsmöte där vi får möjlighet att träffas personligen och besluta oss för ett eventuellt framtida samarbete.

 

För att hålla oss uppdaterade gällande nya lagar och förändringar vidareutbildar vi oss löpande. Vi är auktoriserade medlemmar i SRF konsulterna. En redovisningskonsult som godkänts av SRF är en garanti för kompetens, kvalitet och utveckling.

 

Vi jobbar efter Rex, som är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som bygger på att skapa kvalitativa redovisningstjänster. Rex riktar sig i första hand till Auktoriserade Redovisningskonsulter och syftar till att skapa kvalitet i redovisningen till nytta för företag och  näringsliv.

 

Vår organisation är flexibel, för en del av våra uppdragsgivare fungerar vi som extern ekonomiavdelning och hanterar alla delar av ekonomin. I samarbete med en del uppdragsgivare fungerar vi som en assistent till den befintliga ekonomiavdelningen och sköter enbart delar av arbetet. Vissa av våra uppdragsgivare har en revisor de valt själva, för andra hjälper vi till att hitta en lämplig revisor. Det viktiga för oss är att hitta en lösning som passar varje enskild uppdragsgivare.

VÅRT TEAM


      Birgitta Jensen

     Ägare / Auktoriserad


     Redovisningskonsult                         birgitta@rbih.se


Karoline Persson

         Auktoriserad     


  Redovisningskonsult      karoline@rbih.se


   Patrik Jensen

Redovisningsekonom


 

      patrik@rbih.se


Pottenborgsvägen 4, 263 57 Höganäs  |  042-343880

Copyright @ All Rights Reserved